Handelstvåor på Formex i Stockholm

När du går år två på Lärlingsgymnasiets handelsprogram studiebesöker Formexmässan i Stockholm. Allt för att vara uppdaterad på årets trendspaning! Vi önskar Handel 17 en trevlig och givande dag!

Bygg- och anläggningstjejer inbjudna till BYN

BYN Göteborg och Borås bjöd in till en gemensam nätverksträff för kvinnliga elever på bygg- och anläggningsutbildningar i regionen. Vi fick där njuta av en härlig lunch i fin miljö. Bygg-Sandra berättade om sina erfarenheter och sin resa inom byggsektorn. Hon gav verkligen tjejerna något att tänka på samtidigt som hon inspirerade oss alla mycket. […]

Det vankas julbord….

Onsdag 4 december och torsdag 5 december bjuder Lärlingsgymnasiet in till julbord för våra värdföretag och elever. Anmälningstiden har gått ut, men har du som handledare missat att anmäla dig, fixar vi självklart en extra stol och tallrik till dig! Maila i sådant fall till ale@larlingsgymnasiet.se. Ho ho ho, snart är det jul!

Handledarutbildning-del två

Imorgon 27 november är det del två på handledarutbildningen! Snart har vi några rykande färska nybakade handledare som lär våra elever yrket på APL. Vill ditt företag ta emot en Lärling? Kontakta ale@larlingsgymnasiet.se för mer information

DONT FORGET TO KISS YOUR MOTHER GOODBYE- En musikal om droger och utanförskap

Vi har äran att erbjuda vårdnadshavare och anhöriga till elever på Lärlingsgymnasiet den hyllade musikalen om droger och utanförskap. Är du inte vårdnadshavare eller anhörig, men vill se DONT FORGET TO KISS YOUR MOTHER GOODBYE, är du välkommen. Anmäl till ale@larlingsgymnasiet.se. VÄLKOMMEN!