Det vankas julbord….

Onsdag 4 december och torsdag 5 december bjuder Lärlingsgymnasiet in till julbord för våra värdföretag och elever. Anmälningstiden har gått ut, men har du som handledare missat att anmäla dig, fixar vi självklart en extra stol och tallrik till dig! Maila i sådant fall till ale@larlingsgymnasiet.se. Ho ho ho, snart är det jul!

Handledarutbildning-del två

Imorgon 27 november är det del två på handledarutbildningen! Snart har vi några rykande färska nybakade handledare som lär våra elever yrket på APL. Vill ditt företag ta emot en Lärling? Kontakta ale@larlingsgymnasiet.se för mer information

DONT FORGET TO KISS YOUR MOTHER GOODBYE- En musikal om droger och utanförskap

Vi har äran att erbjuda vårdnadshavare och anhöriga till elever på Lärlingsgymnasiet den hyllade musikalen om droger och utanförskap. Är du inte vårdnadshavare eller anhörig, men vill se DONT FORGET TO KISS YOUR MOTHER GOODBYE, är du välkommen. Anmäl till ale@larlingsgymnasiet.se. VÄLKOMMEN!

Varmt välkommen på ÖPPET HUS ikväll mellan kl. 17-20

När du väljer gymnasieskola är det viktigt att det känns rätt och det bästa är att komma och träffa våra ambassadörer, våra fantastiska elever och personal. Vi bjuder även på lite fika! Välkommen!

Nya hemsidan är här!

Nu har vi precis släppt vår nya hemsida, lagom till kvällens ÖPPET HUS! Sidan är fortfarande under uppbyggnad, vilket vi hoppas du har överseende med. Kom gärna med förslag om vilken information just du behöver så kikar vi på det! Enklast kontaktar du oss via e-post: ale@larlingsgymnasiet.se.